Copyingexpert.com Kopya İşlem Dolandırıcılığı

Copyingexpert.com, adıyla “uzmanı kopyala, kazancı paylaş” vaadini taşıyan ve İngiltere FCA tarafından 30 Eylül 2026’da yetkisiz firma olarak ilan edilen bir sitedir. FCA kaydındaki telefon numarası, daha önce incelediğimiz onlarca sahte CFD platformunun kullandığı numarayla aynıdır.
🔍 FCA Kaydındaki Bilgiler
- Alan adı: copyingexpert.com (kayıt: 1 Mart 2026)
- Adresler: 1 Canada Square, Londra ve Mainzer Landstrasse 50, Frankfurt
- Telefon: 702-706-4466
- E-posta: [email protected]
Site 1 Ekim 2026 itibarıyla zaman zaman erişime kapanmaktadır; bu yapılar şikâyet yoğunlaştığında aynı içerikle yeni bir alan adına geçmeyi tercih eder. Aynı Londra–Frankfurt adres ikilisi DextraCoin (dextracoin.com) kaydında da yer almaktadır.
⚖️ SPK Yetkisi
Copyingexpert.com SPK tarafından yetkilendirilmemiştir (SPK yetkili kurumlar listesi). İzinsiz sermaye piyasası faaliyeti, 6362 sayılı Kanun’un 109. maddesine göre suçtur. Kopya işlem kurgusunun ayrıntıları için sosyal trading dolandırıcılığı yazımıza bakabilirsiniz.
🔗 Aynı Numarayı Kullanan Siteler
🧭 Süreç
Site kapansa bile ödeme kayıtları ve yazışmalar üzerinden suç duyurusu süreci işletilebilir; paranın ulaştığı hesaplar malvarlığı araştırmasıyla izlenir. Detaylı bilgi ve hukuki destek için Savun Hukuk & Danışmanlık ile iletişime geçebilirsiniz.
❓ Sıkça Sorulan Sorular
Copyingexpert.com kapandı mı?
Site erişime kapanıp açılmaktadır; bu, faaliyetin bittiği anlamına gelmez.
Site kapanırsa paramın izi kaybolur mu?
Hayır. Para akışı, siteden bağımsız olarak banka ve kripto kayıtları üzerinden izlenir.
702-706-4466 numarası neden bu kadar çok sitede var?
Aynı hazır şablonu kullanan ağın ortak iletişim bilgisidir.
Copyingexpert.com’a para gönderdim, ne yapmalıyım?
Detaylı bilgi ve hukuki destek için Savun Hukuk & Danışmanlık ile iletişime geçebilirsiniz.



